Ordinador PlayStation Xbox

11 bit studios presenta un nou tràiler del joc d’aventura de ciència-ficció The Alters

11 bit studios ha llançat un nou tràiler del seu pròxim joc, The Alters. Aquesta aventura original de ciència-ficció ens presenta en Jan, un treballador solitari atrapat en un planeta llunyà i inhòspit. Hi ha múltiples versions de Jan, cadascuna amb els seus propis camins de vida i habilitats úniques, i la seva supervivència col·lectiva depèn de la seva capacitat de treballar junts.

The Alters és un joc de supervivència i construcció de bases que explora el concepte de camins de vida alternatius. Jan, el protagonista, aterra de manera forçada en un planeta que està perillosament a prop d’un sol massiu. Per sobreviure als nivells creixents de radiació, Jan ha d’utilitzar els cristalls locals de Rapidium per crear versions alternatives de si mateix, anomenades “Alters”.

El joc es desenvolupa dins d’una base mòbil que està constantment en moviment. La supervivència depèn del treball en equip i d’una àmplia gamma d’habilitats. Cada Alter adquireix habilitats distintes durant el procés d’alteració, que són crucials per a tasques com mantenir la base, cuinar, crear eines d’exploració i recopilar recursos.

Però els Alters són més que simples recursos. Són éssers sensibles amb les seves pròpies emocions, problemes i objectius. Malgrat les seves diferències, comparteixen un objectiu col·lectiu: escapar del planeta. The Alters està previst que es llanci a PC i consoles de nova generació el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.