Sector

Bobby Kotick abandonarà Activision Blizzard a finals de 2023

Juntament amb l’anunci de l’adquisició d’Activision Blizzard King per part de Microsoft, Bobby Kotick, CEO d’Activision Blizzard King, ha anunciat la decisió de deixar el seu càrrec a finals de 2023. Aquest anunci arriba mentre Activision Blizzard es prepara per fusionar-se amb Microsoft, un moviment que promet portar nous recursos i oportunitats als equips globals de l’empresa.

Kotick, que va cofundar l’empresa amb Brian Kelly el 1991, ha estat clau en la configuració d’Activision Blizzard. Sota la seva direcció, l’empresa ha liderat nombroses franquícies com ara Call of Duty i Candy Crush Saga.

En el seu missatge de comiat, Kotick va expressar la seva gratitud a l’equip per la seva dedicació i compromís amb l’excel·lència, que atribueix a la capacitat de l’empresa de continuar innovant i delectant els jugadors.

Kotick romandrà en el seu càrrec com a CEO d’Activision Blizzard King fins a finals de 2023 per ajudar amb la transició. Informarà a Phil Spencer, CEO de Xbox, qui li havia demanat que continués amb el seu càrrec.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content