Sector

Bobby Kotick abandonarà Activision Blizzard a finals de 2023

Juntament amb l’anunci de l’adquisició d’Activision Blizzard King per part de Microsoft, Bobby Kotick, CEO d’Activision Blizzard King, ha anunciat la decisió de deixar el seu càrrec a finals de 2023. Aquest anunci arriba mentre Activision Blizzard es prepara per fusionar-se amb Microsoft, un moviment que promet portar nous recursos i oportunitats als equips globals de l’empresa.

Kotick, que va cofundar l’empresa amb Brian Kelly el 1991, ha estat clau en la configuració d’Activision Blizzard. Sota la seva direcció, l’empresa ha liderat nombroses franquícies com ara Call of Duty i Candy Crush Saga.

En el seu missatge de comiat, Kotick va expressar la seva gratitud a l’equip per la seva dedicació i compromís amb l’excel·lència, que atribueix a la capacitat de l’empresa de continuar innovant i delectant els jugadors.

Kotick romandrà en el seu càrrec com a CEO d’Activision Blizzard King fins a finals de 2023 per ajudar amb la transició. Informarà a Phil Spencer, CEO de Xbox, qui li havia demanat que continués amb el seu càrrec.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.