Ordinador

The Lord of the Rings: Return to Moria ara disponible a PC

Free Range Games i North Beach Games han llançat el seu nou videojoc de supervivència i creació, The Lord of the Rings: Return to Moria, a l’Epic Games Store per a Windows. El joc, ambientat en la Quarta Edat de la Terra Mitjana, convida els jugadors a liderar una banda de nans en una missió per recuperar el regne perdut de Khazad-dûm, conegut com les Mines de Moria.

El joc és un homenatge als nans de J.R.R. Tolkien, ple de llegendes, exploració, perill i alegria. Els desenvolupadors prometen que aquest és només l’inici de les seves aventures a Khazad-dûm, amb futures actualitzacions i expansions planejades.

The Lord of the Rings: Return to Moria també es llançarà a PlayStation 5 el 5 de desembre de 2023 i està previst que arribi a les consoles Xbox Series X|S a principis del 2024.

En el joc, els jugadors s’aventuraran a les Mines de Moria, enfrontant-se a reptes únics i a oportunitats en entorns generats de manera procedimental. El joc inclou elements de supervivència, construcció de bases, exploració, multijugador cooperatiu, creació d’objectes i la descoberta d’artefactes màgics. Els jugadors també tindran l’oportunitat de reconstruir i remodelar Moria, restaurant l’antic regne a la seva esplendor original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.