Ordinador

The Lord of the Rings: Return to Moria ara disponible a PC

Free Range Games i North Beach Games han llançat el seu nou videojoc de supervivència i creació, The Lord of the Rings: Return to Moria, a l’Epic Games Store per a Windows. El joc, ambientat en la Quarta Edat de la Terra Mitjana, convida els jugadors a liderar una banda de nans en una missió per recuperar el regne perdut de Khazad-dûm, conegut com les Mines de Moria.

El joc és un homenatge als nans de J.R.R. Tolkien, ple de llegendes, exploració, perill i alegria. Els desenvolupadors prometen que aquest és només l’inici de les seves aventures a Khazad-dûm, amb futures actualitzacions i expansions planejades.

The Lord of the Rings: Return to Moria també es llançarà a PlayStation 5 el 5 de desembre de 2023 i està previst que arribi a les consoles Xbox Series X|S a principis del 2024.

En el joc, els jugadors s’aventuraran a les Mines de Moria, enfrontant-se a reptes únics i a oportunitats en entorns generats de manera procedimental. El joc inclou elements de supervivència, construcció de bases, exploració, multijugador cooperatiu, creació d’objectes i la descoberta d’artefactes màgics. Els jugadors també tindran l’oportunitat de reconstruir i remodelar Moria, restaurant l’antic regne a la seva esplendor original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content