Ordinador

The Fabulous Fear Machine, un joc d’estratègia i terror ja disponible

Fictiorama Studios i AMC Games han llançat el seu joc d’estratègia indie impulsat per la narrativa, The Fabulous Fear Machine. El joc, disponible a Steam, GOG.com i Epic Games Store, s’ofereix amb un descompte del 15% sobre el preu habitual de 17,49 euros.

The Fabulous Fear Machine és un joc d’estratègia en temps real amb un estil d’art de còmic inspirat en el terror pulp dels anys 50. La narrativa del joc explora temes de corrupció i manipulació massiva, fet que el converteix en un llançament adequat a l’apropament de Halloween.

El joc ofereix una campanya per a un sol jugador que porta els jugadors a tot el món, amb cada un dels tres capítols de la història centrant-se en un nou Mestre de la Màquina. La narrativa satiritza diversos aspectes de la vida contemporània, des de la indústria farmacèutica fins a la política local i el teleevangelisme.

El joc també introdueix un mecanisme de cartes, Llegendes, que representen mites urbans, contes populars i teories de la conspiració. Els jugadors han d’evolucionar aquestes Llegendes mitjançant la gestió de recursos i trencaclosques lògics, millorant els elements estratègics del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.