Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal enceta la Temporada 2 amb una col·laboració amb Street Fighter 6

Capcom ha llançat una actualització gratuïta per a Exoprimal, que inclou una col·laboració amb Street Fighter 6, un nou tipus de missió final PvE, un mapa addicional, nou equipament i una funció de registres de batalla. La Temporada 2 també ha començat, amb esdeveniments especials de temps limitat i nous elements cosmètics disponibles a través del Passe de Supervivència actualitzat.

La col·laboració amb Street Fighter 6 ofereix als jugadors l’oportunitat d’adquirir elements cosmètics temàtics per als seus Exofighters. Els jugadors poden obtenir el conjunt de Ryu de forma gratuïta, mentre que els conjunts de Chun-Li i Guille estan disponibles com a contingut descarregable de pagament.

La nova missió final PvE, “Escape”, permet als jugadors unir forces per lluitar contra hordes de dinosaures i arribar a un punt d’extracció. A més, s’ha introduït un nou mapa, la Plataforma Oceànica, que presenta un terreny variat i desafiador.

L’actualització també inclou nou equipament per a les Exoarmadures, així com una funció de registres de batalla que permet als jugadors veure les seves dades de joc en una àmplia varietat d’estadístiques.

Per celebrar la nova temporada, Exoprimal™ durà a terme el seu primer esdeveniment d’EXP doble aquest divendres 20 d’octubre de 2023. A més, els jugadors podran aconseguir skins d’Exoarmadures especials durant els propers períodes festius de Halloween i Nadal.

Capcom ha anunciat que l’actualització 3 de Exoprimal arribarà el gener de 2024, amb més contingut i característiques noves.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content