Nintendo

Have a Nice Death s’estrenarà en format físic a Nintendo Switch

El roguelike d’acció en 2D, Have a Nice Death, arribarà en format físic per a Nintendo Switch. En aquest joc, els jugadors assumeixen el paper d’una “Parca” sobrecarregada de treball que ha de restablir l’ordre a la seva oficina, Death Inc., després que els seus empleats s’hagin descontrolat.

El joc ofereix una exploració dels foscos i encantadors departaments de Death Inc., generats aleatòriament, on els jugadors es trobaran amb una varietat de personatges memorables. Malgrat els desafiaments, la Parca no pot morir, la qual cosa permet als jugadors aprendre i millorar amb cada intent.

Have a Nice Death ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch, amb una data de llançament prevista per al 7 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.