Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

NBA 2K24 llança la Temporada 2 amb noves recompenses

2K ha anunciat el llançament de la Temporada 2 de NBA 2K24, que estarà disponible a partir del 20 d’octubre. Aquesta nova temporada porta amb si una sèrie de novetats i recompenses per als modes MiCARRERA, MyTEAM i La W.

En MiCARRERA, els jugadors podran desbloquejar recompenses com una Bicicleta BMX Slime en el nivell 20, un vestit de mascota en el nivell 30 i un vestit Cyborg en el nivell 39. MyTEAM, d’altra banda, inclourà noves cartes diamant de llegendes del bàsquet, com un Wilt Chamberlain diamant en el nivell 40.

A més, els jugadors podran adquirir el Passi de Temporada Pro i el Saló de la Fama de la Temporada 2, que inclouen 40 recompenses addicionals, com pintura facial de calavera, un vestit Cyborg de fibra de carboni, sabatilles de diamant, entre d’altres.

En celebració del 25è aniversari de la franquícia NBA 2K, 2K Beats llançarà nova música cada divendres, amb temes d’artistes de renom i cantants revelació.

En una col·laboració amb la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), 2K ha anunciat que la samarreta i els pantalons oficials de la Selecció Espanyola de Bàsquet estaran disponibles a NBA 2K24. Els jugadors podran adquirir aquests elements per al seu MiJUGADOR.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content