Ordinador

Wizordum encantarà Steam en accés anticipat el 15 de novembre

Emberheart Games, en col·laboració amb Apogee Entertainment, llançarà el seu joc de màgia retro en primera persona, Wizordum, en l’accés anticipat de Steam el 15 de novembre. Una nova demo del joc, que es va presentar durant el Realms Deep, ja està disponible.

A Wizordum, els jugadors es trobaran en un món on el “Segell Antic” de Terrabruma s’ha trencat, alliberant les forces del caos. Com un dels últims mags del santuari de Wizordum, els jugadors hauran de trobar la font de la corrupció i eliminar les criatures del caos abans que arribin al regne. El joc s’inspira en clàssics dels anys 90 com Hexen i Heretic.

Wizordum inclou una classificació, amb puntuacions més altes per als nivells de dificultat més elevats, i un disseny de nivells adequat per a speedrunning. Els jugadors poden dissenyar i descarregar aventures personalitzades o episodis complets amb l’editor de nivells del joc. La banda sonora del joc, inspirada en clàssics dels anys 90 i 2000 com Ultima i Elder Scrolls, estarà disponible aviat a Apogee Music.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content