Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia noves incorporacions per a octubre

Xbox Game Pass ha revelat la seva segona onada de jocs per a octubre de 2023. La llista inclou una varietat de títols per a Cloud, Consola i PC, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tots els jugadors.

F1 Manager 2023, un joc de gestió de motorsport, estarà disponible a Cloud, Consola i PC a partir del 19 d’octubre. Els jugadors podran gestionar tots els aspectes del seu equip, prenent decisions en qüestió de segons que poden significar la diferència entre la victòria i la derrota.

Cities: Skylines II, la tan esperada seqüela del popular joc de construcció de ciutats, estarà disponible a PC a partir del 24 d’octubre. El joc ofereix una simulació profunda, una economia viva i característiques més realistes que mai.

Just a temps per Halloween, la versió moderna del clàssic de terror i supervivència de ciència-ficció Dead Space estarà disponible a Cloud, PC i Xbox Series X|S a través d’EA Play a partir del 26 d’octubre.

Frog Detective: The Entire Mystery, una col·lecció dels tres casos de Frog Detective, estarà disponible a Cloud i Consola a partir del 26 d’octubre.

Mineko’s Night Market, un joc ambientat en un acollidor poble japonès amb un gran misteri per desvetllar, estarà disponible a Cloud, Consola i PC a partir del 26 d’octubre.

Headbangers: Rhythm Royale i Jusant estaran disponibles a Cloud, Consola i PC a partir del 31 d’octubre.

EA Sports UFC 5 estarà disponible per a una prova d’accés anticipat d’EA Play a partir del 24 d’octubre.

Jocs que abandonen Game Pass

No obstant això, diversos jocs deixaran el servei el 31 d’octubre, inclosos Gunfire Reborn, Kill It With Fire, Persona 5 Royal, Signalis i Solasta Crown of the Magister.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content