Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia noves incorporacions per a octubre

Xbox Game Pass anuncia noves incorporacions per a octubre

Xbox Game Pass ha revelat la seva segona onada de jocs per a octubre de 2023. La llista inclou una varietat de títols per a Cloud, Consola i PC, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tots els jugadors.

F1 Manager 2023, un joc de gestió de motorsport, estarà disponible a Cloud, Consola i PC a partir del 19 d’octubre. Els jugadors podran gestionar tots els aspectes del seu equip, prenent decisions en qüestió de segons que poden significar la diferència entre la victòria i la derrota.

Cities: Skylines II, la tan esperada seqüela del popular joc de construcció de ciutats, estarà disponible a PC a partir del 24 d’octubre. El joc ofereix una simulació profunda, una economia viva i característiques més realistes que mai.

Just a temps per Halloween, la versió moderna del clàssic de terror i supervivència de ciència-ficció Dead Space estarà disponible a Cloud, PC i Xbox Series X|S a través d’EA Play a partir del 26 d’octubre.

Frog Detective: The Entire Mystery, una col·lecció dels tres casos de Frog Detective, estarà disponible a Cloud i Consola a partir del 26 d’octubre.

Mineko’s Night Market, un joc ambientat en un acollidor poble japonès amb un gran misteri per desvetllar, estarà disponible a Cloud, Consola i PC a partir del 26 d’octubre.

Headbangers: Rhythm Royale i Jusant estaran disponibles a Cloud, Consola i PC a partir del 31 d’octubre.

EA Sports UFC 5 estarà disponible per a una prova d’accés anticipat d’EA Play a partir del 24 d’octubre.

Jocs que abandonen Game Pass

No obstant això, diversos jocs deixaran el servei el 31 d’octubre, inclosos Gunfire Reborn, Kill It With Fire, Persona 5 Royal, Signalis i Solasta Crown of the Magister.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.