Nintendo

Nintendo anuncia la finalització dels serveis en línia per a 3DS i Wii U el 2024

Avui, Nintendo ha anunciat que interromprà els serveis en línia per als seus programes de 3DS i Wii U a principis d’abril del 2024. Això inclou el joc en línia, el joc cooperatiu, les classificacions d’internet i la distribució de dades. La data i l’hora exactes de finalització s’anunciaran més endavant.

Malgrat la finalització dels serveis en línia, el joc fora de línia no es veurà afectat. Els jugadors encara podran utilitzar les funcions i els modes de joc que no requereixen comunicació en línia.

El Pokémon Bank continuarà tenint serveis en línia per ara, encara que això també podria acabar en el futur.

Els serveis en línia per als programes de publicadors diferents de Nintendo també es veuran afectats, amb algunes excepcions. Es recomana als jugadors que contactin amb els respectius publicadors per obtenir més informació sobre els seus programes.

En un futur previsible, els jugadors encara podran descarregar dades d’actualització, tornar a descarregar programes comprats i contingut descarregable des de la Nintendo eShop.

Tot i que el StreetPass, que fa ús de comunicació local, encara estarà disponible, les funcions de SpotPass que fan servir comunicació en línia ja no ho estaran després de la finalització dels serveis en línia.

Nintendo ha expressat el seu agraïment als jugadors per l’ús a llarg termini dels serveis en línia i s’ha disculpat per les molèsties causades per aquesta decisió.