Ordinador

Devolver Digital celebra el 15è aniversari amb descomptes a Steam

Devolver Digital, conegut per publicar una àmplia gamma de jocs indie, celebra el seu 15è aniversari amb diferents ofertes a Steam. Del 16 al 23 de maig, els jugadors poden gaudir de descomptes en una varietat de títols de Devolver Digital.

La venda d’enguany inclou jocs destacats com Cult of the Lamb (40% de descompte), Inscryption (50% de descompte), The Talos Principle 2 (40% de descompte), Children of the Sun (20% de descompte) i Pepper Grinder (20% de descompte). A més, èxits com GRIS i APE OUT estan disponibles amb un 80% de descompte, mentre que Return to Monkey Island i Wizard With a Gun tenen un descompte del 50%. SLUDGE LIFE 2 té un descompte del 40% i Disc Room del 75%.

Per celebrar encara més l’aniversari, Devolver Digital publicarà una sèrie de blocs al seu lloc web, oferint una mirada retrospectiva a la història de l’empresa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.