Núvol Ordinador Xbox

Game Pass anuncia les novetats de maig

Xbox Game Pass torna a ampliar la seva extensa biblioteca, oferint una varietat d’experiències de joc per a jugadors de tots els gustos. La darrera incorporació inclou títols molt esperats com Senua’s Saga: Hellblade II, juntament amb una gran quantitat d’altres.

Disponible avui

Un dels clàssics més celebrats del món dels videojocs, Brothers: A Tale of Two Sons, torna a la biblioteca de Game Pass. Els jugadors poden embarcar-se en un viatge encantador, guiant dos germans a través d’una aventura de contes de fades plena de puzles, exploració i batalles èpiques contra caps.

Pròximament

Chants of Sennaar

El 15 de maig, Chants of Sennaar convida els jugadors a una aventura de puzles guardonada amb premis, ambientada en un univers captivador inspirat en el Mite de Babel. Com a Viatger, els jugadors han de descodificar llengües antigues i reunir els Pobles de la Torre en aquesta experiència de joc immersiva.

EA Sports NHL 24 i Immortals of Aveum

El 16 de maig, EA Sports NHL 24 s’uneix a Xbox Cloud Gaming a través d’EA Play, oferint als aficionats l’oportunitat d’experimentar acció intensa de hoquei amb noves característiques de jugabilitat. A més, Immortals of Aveum arribarà el mateix dia, permetent als jugadors desencadenar les seves habilitats màgiques en una apassionant aventura de tir en primera persona.

Senua’s Saga: Hellblade II

Marqueu el vostre calendari per al 21 de maig, ja que Senua’s Saga: Hellblade II es llança a Game Pass. La molt esperada continuació de l’aclamada Hellblade: Senua’s Sacrifice submergeix els jugadors en un brutal viatge a través de la Islàndia vikinga, on la protagonista Senua haurà de confrontar els seus dimonis interiors mentre lluita contra amenaces externes.

Galacticare i Hauntii

El 23 de maig, Galacticare i Hauntii debuten a Game Pass, oferint als jugadors experiències diverses. A Galacticare, els jugadors assumeixen el paper d’un director de salut encarregat de salvar la galàxia, mentre que Hauntii convida els jugadors a embarcar-se en una aventura captivadora com a un valent però ingenu fantasma.

Moving Out 2 i Humanity

Moving Out 2, que arriba el 28 de maig, desafia els jugadors a convertir-se en tècnics experts en moblament i mudança mentre ajuden els residents a fer les maletes i a mudar-se. El 30 de maig, Humanity ofereix una experiència única on els jugadors encarnen un Shiba Inu que guia una multitud humana a través de puzles cada vegada més difícils.

Lords of the Fallen

Embarqueu-vos en una aventura de fantasia fosca a Lords of the Fallen, que arriba el 30 de maig. Els jugadors prenen el paper de cavallers foscos, embarcant-se en una missió èpica per a derrocar el déu dimoni Adyr en aquest joc d’acció RPG.

Firework i Rolling Hills

Finalment, el 4 de juny, Firework i Rolling Hills s’uneixen al catàleg. Firework presenta una emocionant investigació mentre els jugadors descobreixen els misteris darrere d’un esdeveniment tràgic, mentre que Rolling Hills permet als jugadors servir sushi com a xef robot en un ambient encantador de poble.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *