Núvol Ordinador

Valheim estrena un nou bioma

Coffee Stain Publishing i Iron Gate han desencadenat un infern amb el llançament de l’última actualització de Valheim, el bioma de les cendres anomenat “Ashlands”. Mentre els jugadors s’endinsen en aquest nou territori, es trobaran amb un seguit de desafiaments, enemics i recursos com mai havien vist.

Ashlands presenta una nova frontera per als vikings experimentats que pensaven que havien dominat els perills. Des de nous enemics fins a armes i receptes de creació, Ashlands demana coratge i resistència als qui s’arrisquen a explorar les seves profunditats.

Navegar per Ashlands no és una tasca fàcil. Penya-segats traïdors i aigües bullents presenten obstacles que només els vaixells més resistents poden superar. Un cop a terra, els jugadors s’enfrontaran a un atac implacable d’enemics, incloent-hi els morts reanimats i el monstruós Morgen.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *