Ordinador

Koei Tecmo publica Samurai Warriors 4 DX a Steam

Koei Tecmo Europe, en col·laboració amb Omega Force, ha anunciat el llançament digital de Samurai Warriors 4 DX per a PC a través de Steam. Aquesta edició definitiva del títol presenta una àmplia gamma de continguts, incloent-hi més de 150 DLCs, que inclouen disfresses, armes, escenaris, música de fons i més.

Abraçant l’essència de la franquícia, Samurai Warriors 4 DX abasta totes les funcionalitats esperades d’una edició completa. A més del “Mode Història”, que aprofundeix tant en les històries regionals com en la història de la unificació, la versió DX introdueix diversos modes de joc, destacant especialment el “Mode Crònica”. Aquí, els jugadors s’embarquen en un viatge a través del món de Samurai Warriors, realitzant missions en diferents regions, trobant-se amb oficials i recollint objectes al llarg del camí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *