PlayStation Xbox

Horizon Chase 2 arribarà aviat a PlayStation i Xbox

Epic Games Publishing ha anunciat que Horizon Chase 2 estarà disponible per a PlayStation 4/5, Xbox One i Xbox Series el 30 de maig. El joc tindrà un preu de 24,99 euros, amb un descompte del 20% durant les dues primeres setmanes després del seu llançament. Aquestes noves versions del joc també inclouran suport per a multijugador en línia i joc creuat entre totes les plataformes, cosa que permetrà als jugadors competir entre ells sense importar en quin dispositiu estiguin jugant.

Horizon Chase 2 representa l’evolució de l’estimada franquícia de carreres arcade desenvolupada per AQUIRIS, ara Epic Games Brasil. El joc promet portar l’experiència de les carreres arcade a noves alçades, oferint una jugabilitat d’alta velocitat que és fàcil d’aprendre però difícil de dominar.

El joc convida els jugadors a competir en 66 circuits repartits per 6 països de tot el món, amb un estil artístic totalment en 3D. A més, ofereix la possibilitat de personalitzar diversos aspectes dels cotxes al garatge, així com participar en esdeveniments que mantindran els jugadors entretinguts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *