Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Scholar’s Mate el 30 de maig

JanduSoft ha anunciat que Scholar’s Mate s’estrenarà el 30 de maig a diverses plataformes, incloses Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series i Xbox One. El joc estarà disponible per a la compra el 30 de maig a un preu de 12,49 €.

Amb inspiració en la infame tàctica d’escacs “Mat del pastor”, el joc pretén fusionar el gènere de terror amb els desafiaments dels escape rooms. Ambientat en un hospital psiquiàtric abandonat, els jugadors es troben atrapats per les maquinacions sinistres d’Eddie.

A Scholar’s Mate, la supervivència depèn de desxifrar els enginyosos enigmes mentre esquivem la persecució d’Eddie. Els jugadors han de navegar per les ombres, conscients de cada so i moviment, mentre lluiten per assegurar la seva llibertat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *