Nintendo PlayStation

Merge Games i Tesura anuncien Selfloss

Merge Games i Tesura han anunciat una col·laboració que portarà els jugadors a un viatge a través de la mitologia eslava. Selfloss arribarà a les plataformes PlayStation 5 i Nintendo Switch al setembre d’aquest any.

Selfloss submergeix els jugadors en un món de fantasia inspirat en la rica tradició eslava, on les balenes són adorades i la màgia és part integral de la vida quotidiana. En el paper de Kazimir, els jugadors emprendran un viatge tant en vaixell com a peu en cerca d’un ritual que pugui guarir la seva ànima ferida.

El joc promet una experiència emotiva, amb personatges inoblidables i mecàniques de joc centrades en el bastó màgic de Kazimir. Aquest bastó no només serveix com una eina essencial per a la història, sinó també com una arma contra el misteriós miasma que amenaça de consumir el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *