Nintendo Ordinador

Plus Ultra: Legado es presenta a Kickstarer com el primer ‘comicvania’

La desenvolupadora Póntica presenta la seva proposta per a PC i Nintendo Switch, Plus Ultra: Legado, submergint-se en el gènere metroidvania. La campanya de Kickstarter d’aquest joc debutarà el dijous 16 de maig, concloent el dissabte 15 de juny.

Amb un enfocament en la riquesa cultural de Mesoamèrica, Plus Ultra: Legado transporta els jugadors als vastos paisatges del Mèxic del segle XVI. La trama entrellaça la narrativa dels exploradors espanyols i els mesoamericans, tot això amb un estil visual de còmic, batejat com a “comicvania”.

Una odissea espera els jugadors, qui assumiran el paper de Don Juan, un explorador espanyol en la seva missió per Veracruz per aturar un conquistador. Al llarg d’aquesta aventura, els jugadors trobaran aliats, enemics i desafiants caps mentre desentrellen els secrets ocults en el paisatge mexicà. A més, podran optar per submergir-se en el diàleg o mantenir la fluïdesa de la jugabilitat.

Respectant els pilars del gènere metroidvania, Plus Ultra: Legado promet una experiència completa amb plataformes 2D, exploració de mapes, combats contra caps i l’adquisició de noves habilitats per desbloquejar àrees prèviament inaccessibles. Tot això es fusiona amb l’estil de còmic del joc, que afegeix elements interactius.

La campanya de Kickstarter oferirà l’oportunitat d’adquirir recompenses exclusives, des de l’edició física del joc fins a la banda sonora, figuretes i artesanies inspirades en el món del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *