Ordinador PlayStation Xbox

Amazon Games anuncia New World: Aeternum per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC

Amazon Games ha revelat New World: Aeternum, un RPG d’acció amb combat en temps real i un món vast i misteriós. Aquest serà el debut de New World a les consoles, amb el joc previst per al llançament a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC el 15 d’octubre de 2024.

New World: Aeternum inclourà tot el contingut del New World original per a PC, incloent-hi el joc base i l’expansió Rise of the Angry Earth, juntament amb noves característiques com una zona de jugador contra jugador a gran escala, una incursió per a 10 jugadors, proves en solitari de final de joc i una experiència de nivell millorada. A més, el joc oferirà nous arquetips de personatges i un sistema de diàleg renovat. Els jugadors tindran l’opció de jugar sols o unir-se a altres en jocs competitius i cooperatius amb joc creuat entre plataformes.

Al joc, els jugadors assumeixen el paper d’exploradors naufragats a l’illa sobrenatural d’Aeternum. El sistema de combat es basa en habilitats i és dinàmic, utilitzant espases, armes de foc i màgia en batalles contra criatures maleïdes i altres jugadors. Els personatges es poden personalitzar completament, i les seves habilitats i destreses es desenvolupen a través de diverses activitats dins del joc.

Christoph Hartmann, vicepresident d’Amazon Games, va afirmar que el desenvolupament de New World: Aeternum ha estat influenciat pels comentaris de la comunitat de jugadors del New World original per a PC. El joc té com a objectiu oferir una nova experiència que es pugui gaudir a totes les plataformes.

New World: Aeternum ha estat dissenyat pensant en els jugadors de consoles, garantint la paritat de característiques amb els jugadors de PC i incloent millores com la fixació d’objectius, l’ajuda a l’apuntament, el cursor virtual i la navegació amb controladors.

El joc estarà disponible digitalment a PlayStation 5, Xbox Series X|S i Steam per 59,99 €. Una Edició Deluxe, a un preu de 79,99 €, inclou una muntura d’Ós i una armadura. Els jugadors de consola que facin la reserva i els jugadors de PC que iniciïn sessió a New World abans del 14 d’octubre de 2024, rebran la muntura de llop Azoth Stalker. Els jugadors de PC existents que posseeixin New World i l’expansió Rise of the Angry Earth tindran accés a New World: Aeternum sense cost addicional el dia del llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *