Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Capcom presenta grans novetats al Summer Game Fest 2024

Capcom ha anunciat actualitzacions significatives per a Monster Hunter Wilds, Street Fighter 6 i Kunitsu-Gami: Path of the Goddess al Summer Game Fest 2024 Showcase.

Monster Hunter Wilds

Capcom va revelar un nou tràiler per a Monster Hunter Wilds, titulat “The Hunter’s Journey”, oferint una visió més propera de les Terres Prohibides i els seus habitants. El tràiler va destacar el Leviathan Balahara, un nou monstre que els jugadors trobaran. El productor de la sèrie Monster Hunter, Ryozo Tsujimoto, va confirmar que el joc donarà suport al crossplay entre PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. El pròxim tràiler es presentarà a la Gamescom Opening Night Live.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess es llançarà globalment el 19 de juliol de 2024. El joc estarà disponible a Xbox Game Pass per a consola, PC i núvol, així com a Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5 i PC a través de Steam. Els jugadors poden fer la reserva ara per rebre articles exclusius dins del joc i un minillibre d’art digital. El nou tràiler de joc va mostrar el protagonista Soh i els elements estratègics de purgar la contaminació i protegir la Donzella Yoshiro dels Seethe.

Street Fighter 6

L’Any 2 de Street Fighter 6 introduirà quatre nous personatges, incloent-hi M. Bison i Elena, juntament amb els personatges convidats Terry Bogard i Mai Shiranui de la sèrie Fatal Fury de SNK. Els personatges es llançaran al llarg de l’any, començant amb M. Bison a l’estiu de 2024. Els Passis de Personatges i Ultimate de l’Any 2 estan disponibles en línia, amb el joc principal actualment amb un descompte del 50% durant un temps limitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *