Ordinador PlayStation

Black Myth: Wukong presenta un nou tràiler i obre les reserves al Summer Game Fest 2024

Black Myth: Wukong presenta un nou tràiler i obre les reserves al Summer Game Fest 2024

Game Science ha presentat un nou tràiler per al RPG d’acció Black Myth: Wukong al Summer Game Fest 2024. El joc, inspirat en la mitologia xinesa, ja està disponible per a la seva reserva a PlayStation 5 i PC a través de Steam i l’Epic Games Store. El llançament global està previst per al 20 d’agost de 2024.

El nou tràiler CG proporciona informació sobre el progrés del joc, oferint una vista prèvia del viatge del protagonista i els reptes que ha d’afrontar.

Black Myth: Wukong ofereix una experiència RPG d’acció ambientada en un regne inspirat en la novel·la “Viatge a l’Oest”. Els jugadors exploraran entorns plens d’elements de la mitologia xinesa antiga i participaran en combats cos a cos precisos, utilitzant encanteris, transformacions i diverses armes.

Edicions i Preus

Black Myth: Wukong estarà disponible en dues edicions digitals per a PC i PlayStation 5:

  • Edició Estàndard: 59,99 €
  • Edició Deluxe: 69,99 €

Les edicions físiques per a PC inclouen:

  • Edició Deluxe: 169 €
  • Edició Col·leccionista: 399 €

La data de llançament de les edicions físiques està pendent de confirmació. La informació sobre la versió per a Xbox Series X|S s’anunciarà aviat. Per a més detalls sobre les edicions i les reserves, visiteu el lloc web oficial de Black Myth: Wukong.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.