Ordinador

Anger Foot fotrà una puntada de peu a PC l’11 de juliol

Desenvolupat per Free Lives, coneguts per títols com Broforce, Gorn i Terra Nil, Anger Foot es llançarà a PC l’11 de juliol. Aquest joc ofereix una experiència ràpida centrada a donar puntades de peu a portes i enemics en un entorn urbà caòtic.

Els jugadors navegaran per Shit City, trobant una varietat de gàngsters. La jugabilitat implica utilitzar puntades poderoses i armes per derrotar enemics i avançar per diferents àrees, incloent-hi suburbis, clavegueres i gratacels.

A mesura que els jugadors avancen, poden desbloquejar noves sabatilles i millorar les seves habilitats, fomentant una varietat d’estils de joc i rejugabilitat. El joc també presenta nombrosos secrets i contingut desbloquejable, permetent enfocaments creatius i dinàmics a cada nivell.

Anger Foot desafia els jugadors a dominar les seves mecàniques i descobrir els secrets del joc, prometent una experiència compromesa i energètica. El joc estarà disponible a PC a partir de l’11 de juliol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *