Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Neva desvetlla la seva jugabilitat al Summer Game Fest

Nomada Studio, conegut pel seu treball a Gris, ha llançat un nou tràiler de joc per al seu pròxim joc d’aventura, Neva, durant el Summer Game Fest. Aquesta és la primera vegada que els jugadors poden veure el joc en acció.

El tràiler mostra l’art, el combat i els paisatges de Neva, proporcionant una visió anticipada del que els jugadors poden esperar. El joc segueix la història de l’Alba, una jove, i el seu vincle amb un llop mentre viatgen a través d’un món en deteriorament. Després d’un esdeveniment traumàtic, l’Alba es vincula amb un cadell de llop entremaliat, i junts naveguen per entorns cada cop més perillosos.

A mesura que el joc avança, el llop creixerà i madurarà, reflectint la relació evolutiva entre l’Alba i el llop mentre travessen el paisatge maleït. Neva es basa en la fundació establerta per Gris, i presenta plataformes, trencaclosques i combats contra enemics monstruosos. El joc es destaca per la seva interfície mínima, l’animació tradicional i la música atmosfèrica.

Neva es llançarà el 2024 per a PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *