Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Tenjutsu anunciat a la presentació de Devolver Direct

Tenjutsu, un nou roguelike de arts marcials de Sébastien Benard, el dissenyador de Dead Cells, ha estat revelat a la presentació de Devolver Direct. El joc es llançarà per a PC i consoles.

A Tenjutsu, els jugadors assumeixen el paper d’una yakuza renegada amb l’objectiu de trencar el control de quatre poderoses organitzacions criminals sobre la Secret Garden City. El joc compta amb un sistema de lluita, permetent als jugadors construir un arsenal divers d’armes, millores i tècniques de arts marcials per superar les organitzacions criminals.

Els jugadors poden enfrontar-se a aquestes organitzacions en qualsevol ordre, provocant la renaixença dels carrers de la ciutat, passant d’un estat de decadència a la vitalitat. Els recursos recollits en el joc es poden gastar en botigues i restaurants per ajudar en la missió del jugador.

El joc ofereix una gamma d’armes desbloquejables, moviments de combat i àrees per explorar, amb un desafiament basat en el temps on els enemics es tornen més forts com més temps passen els jugadors preparant-se.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *