Nintendo

Beat portarà ritme a Super Monkey Ball Banana Rumble

Beat portarà ritme a Super Monkey Ball Banana Rumble

Super Monkey Ball Banana Rumble afegirà el personatge Beat, el grafiter de Tokyo-to, a la seva llista de personatges jugables com a part del DLC SEGA Pass. El joc estarà disponible exclusivament a les consoles de la família Nintendo Switch a partir del 25 de juny.

En Beat, personatge de la saga Jet Set Radio, es podrà jugar en els modes Aventura i Batalla, i tindrà estadístiques úniques. A més, per a Beat, els plàtans que es recullen en el joc es convertiran en esprais, rendint homenatge a la seva franquícia original.

Els jugadors que adquireixin l’edició digital Deluxe de Super Monkey Ball Banana Rumble a la Nintendo eShop per 69,99 € rebran l’edició estàndard del joc juntament amb el SEGA Pass, que inclou sis personatges jugables addicionals (Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Axel i Beat), a més d’un conjunt de 15 objectes de personalització amb temàtica de SEGA.

El SEGA Pass també estarà disponible per separat per 24,99 €, cosa que permet un estalvi en optar per l’Edició Digital Deluxe. A més, hi haurà paquets de personatges individuals disponibles per 4,99 € cadascun. Tot el contingut es llançarà durant els pròxims mesos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.