PlayStation

K-ONE arribarà a PS5 i PS VR2 el proper 27 de juny

K-ONE arribarà a PS5 i PS VR2 el proper 27 de juny

L’estudi espanyol Knowledge Dimension llançarà el seu primer videojoc educatiu, K-ONE, el 27 de juny, disponible per a PS5 i amb compatibilitat amb les ulleres de realitat virtual PS VR2. Aquest títol, dirigit a nens i adolescents, busca fomentar l’activitat física i l’agilitat mental a través del joc. Ja està disponible a PlayStation Store per afegir a la llista de desitjos.

K-ONE presenta una aventura educativa a la constel·lació de l’Infinit, on els jugadors han de salvar coneixements matemàtics d’una amenaça mitjançant mecàniques innovadores. Els jugadors capturen partícules de coneixement per superar diferents reptes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.