Ordinador PlayStation

Radikal Fighters s’estrenarà a PlayStation 5 i PC el pròxim 27 de juny

Radikal Fighters s’estrenarà a PlayStation 5 i PC el pròxim 27 de juny

Sony Interactive Entertainment ha anunciat que Radikal Fighters, un videojoc de trets multijugador en línia desenvolupat per Saber Interactive Espanya, estarà disponible el 27 de juny per a PS5 i PC. El joc ja es pot afegir a les llistes de desitjos tant a PlayStation Store com a Steam.

Radikal Fighters és un videojoc gratuït de trets que permetrà partides de fins a 50 jugadors, caracteritzat pel seu estil arcade i perspectiva zenital. Està dissenyat per oferir partides ràpides i accessibles per a qualsevol mena de jugador.

El joc compta amb un sistema que permet als jugadors trobar partides ràpidament, sense necessitat d’esperar que les sales s’omplin. Es podrà jugar sol o en equips de fins a quatre persones. A més, els jugadors tindran l’opció de desbloquejar diversos cosmètics per personalitzar els seus personatges i podran interactuar amb altres jugadors a la sala d’espera abans de començar la partida.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.