Ordinador

Civilization VII arribarà el 2025

Firaxis Games i 2K han anunciat oficialment el llançament de Civilization VII per al 2025 durant el Summer Game Fest. El joc estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac i Linux a través de Steam. La seva revelació completa, juntament amb noves característiques, es compartirà a l’agost de 2024.

L’anunci es va fer durant el Summer Games Fest Kickoff Live, on es va presentar un tràiler cinematogràfic que mostra el progrés de la humanitat al llarg de la història.

Sid Meier, fundador i director de desenvolupament creatiu a Firaxis Games, va comentar sobre l’anunci destacant l’evolució de la franquícia al llarg de tres dècades. David Ismailer, president de 2K Games, va destacar l’èxit de la franquícia, que ha venut més de 70 milions de còpies i acumulat més de mil milions d’hores jugades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *