Ordinador

Tides of Tomorrow debuta en el ‘Day of the Devs’

DigixArt Studio, conegut per Road 96, presenta el seu nou joc Tides of Tomorrow durant el Summer Game Fest Day of the Devs. El tràiler d’aquest joc d’aventures mostra un planeta oceànic, Elynd, on els jugadors hauran d’explorar ciutats i pobles flotants per enfrontar amenaces i buscar una cura per a una malaltia mortal.

A Tides of Tomorrow, els jugadors interactuen amb tres faccions diferents, cadascuna amb els seus propis avantatges i desavantatges. Les decisions preses en el joc poden crear nous adversaris i afectar altres jugadors a través d’un sistema asíncron. Aquest sistema permet als usuaris seguir amics o streamers i reaccionar a les seves accions.

Segons Yoan Fanise, director de l’estudi DigixArt, l’objectiu era explorar un món oceànic amb elements de fantasia i ampliar els límits de la narrativa vista a Road 96, fent que les eleccions dels jugadors influeixin tant en el seu món com en el dels altres jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *