Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Harry Potter: Quidditch Champions estarà disponible el 3 de setembre

Warner Bros. Games ha anunciat Harry Potter: Quidditch Champions, un joc que permet gaudir de l’esport màgic popularitzat en els llibres i pel·lícules de Harry Potter. Els jugadors podran experimentar el Quidditch en partides en solitari, cooperatives en línia amb amics i competitives en línia contra altres jugadors.

Desenvolupat per Unbroken Studios i publicat per Warner Bros. Games sota el segell Portkey Games, la Standard Edition de Harry Potter: Quidditch Champions es llançarà el 3 de setembre a un preu de 29,99 € per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC (Steam i Epic Games Store). A més, els subscriptors de PlayStation Plus Essential podran accedir a la Standard Edition sense cost addicional del 3 al 30 de setembre de 2024.

El joc inclou llocs, personatges i referències del món màgic, permetent als jugadors volar per diferents estadis. Els jugadors podran participar en trobades que van des de partits amistosos fins a duels a les arenes dels Mundials de Quidditch, utilitzant personatges com Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger i altres. Els usuaris de Hogwarts Legacy rebran el Bonus Legacy Pack en descarregar Harry Potter: Quidditch Champions i connectar-se al seu compte de WB Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *