Ordinador PlayStation Xbox

Deathbound: nova demo i tràiler presentats al Summer Games Fest

Tate Multimedia i Trialforge Studio han llançat un nou tràiler i una demo jugable per al seu pròxim joc soulslike per a un sol jugador basat en grups, Deathbound. El tràiler es va mostrar durant el Guerilla Collective Showcase i el Latin American Games Showcase.

La demo de Deathbound ja està disponible a Steam, permetent als jugadors experimentar el joc de primera mà.

Deathbound està ambientat en el món d’Akratya, on els jugadors naveguen per un entorn brutal utilitzant un sistema de grups soulslike de 4 herois. Els jugadors poden unir-se amb guerrers caiguts trobats al llarg del món del joc i canviar de personatge sense interrupcions durant el combat. Aquest sistema permet una transformació dinàmica entre personatges, permetent combinacions poderoses i moviments finals coneguts com a Morphstrikes.

Els jugadors es trobaran i absorbiran l’essència de set guerrers caiguts, cadascun oferint nous estils de combat i històries de fons. El joc presenta una varietat d’estils de combat, incloent-hi llançadors de conjurs, maulers, espadatxins i un lluitador de capoeira. Les creences dels membres del grup influiran en els efectes del combat, requerint una sinergia estratègica dins del grup.

Deathbound està programat per ser llançat a finals d’aquest any a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. La demo està disponible ara a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *