Mòbil Ordinador

El MMORPG Tarisland ja està disponible a tot el món

El MMORPG Tarisland ja està disponible a tot el món

Avui, Level Infinite ha llançat oficialment Tarisland, el seu MMORPG multiplataforma, a tot el món. El joc ara és accessible als jugadors a través de dispositius mòbils a l’App Store i Google Play, així com a través del seu lloc web oficial. Tarisland convida els jugadors a entrar en un món fantàstic on poden triar entre nou classes distintes i gaudir d’opcions extenses de personalització dels personatges.

Per celebrar el llançament, Tarisland presenta la Temporada 0, amb una varietat de continguts nous com cinc masmorres per a cinc jugadors, vuit caps per a deu jugadors, àrees PvP i diverses activitats en el món obert. Cada classe del joc ofereix dues branques d’habilitats especialitzades i vuit habilitats definitives, permetent experiències de joc diverses.

A més, tots els jugadors que iniciïn sessió a Tarisland poden reclamar un gat siamès, amb recompenses addicionals disponibles per als qui es van registrar amb el passi “Level Infinite” i van crear un personatge. Els jugadors també poden canviar recompenses exclusives dins del joc utilitzant el codi de regal “PlayTarisland”, amb més de 100 cosmètics gratuïts disponibles a través del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.