Nintendo PlayStation Xbox

FROGUE es prepara per fer el salt a consoles

FROGUE es prepara per fer el salt a consoles

FROGUE, un joc amb generació d’escenaris de manera procedimental i una barreja de gèneres i estils, serà llançat per a consoles el 27 de juny. Els jugadors controlaran el guerrer granota Kene Legstrong, encarregat d’aturar una maledicció que pren lloc cada 100 anys. El joc inclou elements d’acció, estratègia i manipulació del temps.

Desenvolupat per l’estudi independent Wired Dreams i llançat originalment per a PC el febrer de 2024, FROGUE estarà disponible a Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. La versió per a consoles serà publicada per QUByte Interactive.

FROGUE, el cinquè joc del desenvolupador independent Thiago Oliveira, permet als jugadors utilitzar diverses estratègies, incloent llançar armes, congelar el temps i navegar per les plataformes amb precisió. L’habilitat del personatge per enganxar-se a les parets i utilitzar poders especials afegeix un aspecte tridimensional al joc, oferint múltiples solucions per a cada repte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.