Ordinador

Level Zero: Extraction anuncia la seva data de llançament en accés anticipat

Level Zero: Extraction anuncia la seva data de llançament en accés anticipat

tinyBuild i la Doghowl Games han anunciat que el joc de terror multijugador, Level Zero: Extraction, es llançarà en Early Access a Steam el pròxim 6 d’agost de 2024. Aquest anunci arriba després de l’èxit de la Beta oberta, en què van participar més de 300.000 jugadors, convertint-se en la segona demo més jugada del Steam Next Fest.

Desenvolupat en Unreal Engine 5 per l’estudi ucraïnès Doghowl Games, Level Zero: Extraction ofereix una visió del survival horror multijugador. Els jugadors participaran en incursions en què diversos equips de mercenaris competiran per un valuós botí, mentre que altres dos jugadors assumiran el paper d’alienígenes mortals que cacen els humans.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.