Nintendo PlayStation

Might & Magic Clash of Heroes Definitive Edition arribarà a PS4 i Switch

Might & Magic Clash of Heroes Definitive Edition arribarà a PS4 i Switch

Might & Magic Clash of Heroes Definitive Edition serà llançat el 2 d’agost, distribuït per Clear River Games, a Nintendo Switch i PlayStation 4. Aquest joc combina elements de trencaclosques, estratègia i rol, permetent als jugadors planificar els seus moviments, combinar atacs, derrotar enemics en escenaris inspirats en trencaclosques, millorar herois i criatures, i utilitzar habilitats estratègiques per aconseguir la victòria.

Desenvolupat originalment per Capybara Games, aquesta versió definitiva de Might & Magic: Clash of Heroes inclou contingut descarregable, noves imatges de personatges, diverses millores i un mode en línia completament redissenyat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.