Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler de Kingdom Come: Deliverance II: ‘Sants i Pecadors’

La seqüela Kingdom Come: Deliverance II ha llançat un nou tràiler durant el Summer Games Fest. El tràiler titulat “Sants i Pecadors” mostra les aventures i perills que haurà d’afrontar el jugador en un món ple de venjança, traïció i autodescobriment. Entre els personatges destacats es troba el pare Godwin, un capellà que torna a casa per enfrontar-se al seu passat i provar la seva fe enmig de la guerra.

El joc ofereix una experiència RPG de món obert, permetent als jugadors adoptar diferents enfocaments per a les missions i desenvolupar el personatge de Henry segons les seves accions, cosa que influeix en el món circumdant.

Ambientat a la Bohèmia del segle XV, Kingdom Come: Deliverance II continua la història del primer títol, seguint a Henry, el fill d’un ferrer, en la seva cerca per venjar els seus pares assassinats. El joc inclou dos mapes, el doble de grans que en el joc anterior, i porta als jugadors des del castell de Trosky fins a la ciutat minera de Kutná Hora, a través d’un paisatge medieval detallat enmig d’una guerra civil.

El sistema de combat de Kingdom Come: Deliverance II s’ha actualitzat per ser més accessible, mantenint la seva fidelitat a les arts marcials medievals, amb l’ús d’espases, ballestes i les primeres armes de pólvora.

Kingdom Come: Deliverance II es llançarà per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series S|X a finals d’aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *