Ordinador PlayStation Xbox

Warhammer 40,000: Space Marine 2 mostrarà la seva jugabilitat el 20 de juny

Focus Entertainment i Saber Interactive han llançat un nou tràiler de Warhammer 40,000: Space Marine 2 en el marc del Summer Game Fest. Aquest vídeo ofereix un avançament de la jugabilitat que es mostrarà en detall el 20 de juny al canal de YouTube de Focus Entertainment. Warhammer 40,000: Space Marine 2 sortirà a la venda el 9 de setembre de 2024 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam i Epic Games Store, amb la campanya de reserva ja disponible.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 permetrà als jugadors prendre el rol d’un marine espacial i participar en batalles contra els Tirànids en diversos planetes. El joc, desenvolupat amb el motor Swarm Engine de Saber Interactive, oferirà tant una campanya narrativa jugable en solitari o en cooperatiu de fins a 3 jugadors, com modes PvE per a 3 usuaris i escaramusses 6v6 PvP. A més, inclourà un sistema de personalització dels marines espacials, permetent canvis en el casc, colors i més. El Passi de Temporada oferirà elements cosmètics addicionals, mentre que noves missions, enemics i armes s’afegiran mitjançant actualitzacions gratuïtes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *